Harapó Mókus

Na kérem szépen, már megint eltévedtem az időspirálon, így a január 6-án esedékes, idei első gasztrohelyszínünkről csak most tudok beszámolni. Éreztem is, hogy zavar van az erőben, és hogy baj van az egyensúllyal. De csak eddig. Most pótolom ezt a súlyos hiányosságot.

Az úgy volt, hogy kedvünk szottyant egy kis magyarosra. A Harapó Mókust meg már ajánlották innen is, onnan is. Így hát felkerestük. Jól el van rejtve az óbudai panelrengetegben, na de van ám nekünk paneltapasztalatunk, sitty-sutty odataláltunk.

Ebédidőben érkeztünk, tele volt a hely menüfogyasztókkal, egy pici asztal volt csak szabad, oda lesuttyantunk.

Menet közben akartam pénzt kivenni az automatából, de nem találtunk ilyen gépet, meg marha hideg is volt, keresgéljen a fene, így hát reménykedtünk, hogy lehet majd kártyával fizetni.

Mint később kiderült, reménykedésünk hiábavalónak bizonyult, így első dolgunk az volt, hogy csekély készpénzkészletünket felmértük, és annak fényében rendeltünk. Ám az is kiderült, hogy nem is csináltuk rosszul, mert egy-egy búzasör is simán belefért a keretbe.

Lássuk a menüt. Renci: Csirkemell steak – A kicsontozott csirkemellet nem klopfoljuk vékonyra, vaslapon alaposan átsütjük, magos zöldfűszeres salátával, pácolt sajtokkal, steakburgonyával tálaljuk.

Jómagam pedig Harcsapaprikást fogyasztottam juhtúrós sztrapacskával

Abszolút meg voltunk elégedve a színvonallal, mind a kiszolgálás, mind a minőség terén. Egy pici hibapont a kártyás fizetés hiánya.

Filed under: Gasztro Túra | Permalink